Ρονάλντο: «Η ήττα δεν είναι στο λεξιλόγιό μου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Ρεάλ σε μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε ότι η ήττα δεν είναι στο λεξιλόγιό του. 
«Η πίεση ήταν μεγάλη προς το μέρος μας, αφού ξέραμε πως η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει την Τρίτη. Παίξαμε πολύ καλά και όλοι είδατε τι έγινε. Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε, η ήττα δεν είναι στο λεξιλόγιό μου», τόνισε ο Πορτογάλος σταρ και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πως έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σκεφτούμε πως είμαστε ήδη πρωταθλητές, αφού η διαφορά είναι μόλις τέσσερις βαθμοί και υπάρχει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

Για το γεγονός ότι έφτασε τα 40 γκολ, όσα έβαλε πέρυσι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, είπε: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και δεν τα σκέφτομαι. Αυτό που με νοιάζει είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος, όπως και το Champions League. Γι’ αυτόν παλεύουμε με τους συμπαίκτες μου».




 gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.