Σπανός: «Ο Ατρόμητος έχει συνέχεια»

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε για την φετινή πορεία του Ατρομήτου, την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και τα όνειρα που έχει για τον σύλλογο.
Αυτό που έχει καταφέρει φέτος ο Ατρόμητος δεν είναι φωτοβολίδα, αλλά προϊόν της σωστής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στο Περιστέρι τα τελευταία χρόνια. Ο πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, ο οποίος βλέπει τα όνειρά του να υλοποιούνται.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στο gazzetta.gr για την επόμενη μέρα του Ατρομήτου, τους στόχους του, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Ολυμπιακό, σχετικά με τη συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Τάτου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

-Πως σας βρίσκει η επόμενη μέρα μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου;

«Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα για όλους όσοι ασχολούνται με τον Ατρόμητο. Για το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση, τον κόσμο, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Με την πρόκρισή μας στον τελικό του Κυπέλλου υλοποιήσαμε τους δύο βασικούς μας στόχους. Θα διεκδικήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο και παράλληλα καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη περίοδο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πέρασε στον τελικό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πετύχαμε τους στόχους μας. Πλέον δεν έχουμε άγχος. Παρόλα αυτά απομένουν τρία ακόμα ματς για να τελειώσει το πρωτάθλημα και στη συνέχεια ακολουθούν τα πλέι οφ στα οποία θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

-Μετά τον χαμένο περυσινό τελικό και τα όσα συνέβησαν, η φετινή σας παρουσία σας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου;

«Εμείς βλέπουμε τον τελικό ως μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Η επιθυμία μας είναι να γίνει μια σωστή διοργάνωση και να μην επαναληφθούν τα περυσινά έκτροπα. Ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο να κερδίσει. Πρέπει η ΕΠΟ από την πλευρά της να κάνει ότι είναι δυνατόν για μια σωστή οργάνωση του θεσμού. Με τον Ολυμπιακό έχουμε καλές σχέσεις και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει ένας τελικός όπως αρμόζει να είναι».

-Έχει γίνει αρκετός ντόρος για το θέμα των Μήτρογλου και Τάτου; Τελικά θα παίξουν;

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ολυμπιακό. Αν νιώθουν καλά γιατί να μην παίξουν; Και τα δύο παιδιά πάντως, θέλουν να αγωνιστούν στον τελικό. Εξάλλου, είναι μια ευκαιρία για να δείξουν στην ομάδα στην οποία ανήκουν την αξία τους».

Bonus εγγραφης!

-Πολλοί λένε ότι ο Ατρόμητος έχει πλέον «μεγαλώσει». Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει συνέχεια. Αποδεικνύουμε ότι η περυσινή πρόκρισή μας στον τελικό του Κυπέλλου δεν ήταν φωτοβολίδα, ενώ η φετινή μας πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, δείχνει ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο. Είμαστε μια ομάδα που διαρκώς εξελίσσεται».

-Μπορεί ο Ατρόμητος να καθιερωθεί ως μία από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ελλάδας;

«Στόχος μας είναι να προοδεύουμε συνέχεια. Προχωράμε βήμα βήμα προκειμένου να καθιερωθούμε στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Διαθέτουμε όλα όσα χρειάζονται σε έναν σύλλογο, όχι μόνο σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, αλλά από πλευράς δυναμικής».

-Που φτάνουν τα όνειρά σας για τον Ατρόμητο;

«Βλέπω τους στόχους μας σιγά σιγά να υλοποιούνται. Έχουμε εξασφαλίσει την συμμετοχή μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου αποκλείοντας σπουδαίες ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης και κερδίσαμε το εισιτήριο για την Ευρώπη. Θα πάμε στα πλέι οφ χαλαροί χωρίς άγχος και θα χτυπήσουμε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει για μας θα είναι καλοδεχούμενο».
 



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.