«Μέλι» Καράνκα για Ρονάλντο

Φανταστικό χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, Αϊτόρ Καράνκα, μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Πορτογάλου στην μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (1-4).
Ο «CR7» έδωσε ακόμα μία παράσταση, με το έβδομο φετινό χατ τρικ του στην έδρα της συμπολίτισσαςΑτλέτικο και όπως είναι φυσικό ο Καράνκα δεν θα μπορούσε να μην... αποθεώσει τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα το δεξί χέρι τουΜουρίνιο είπε πως: «Ήταν φανταστικός, αλλά ο καθένας έχει δουλέψει, για να κάνει τη διαφορά. Γνωρίζαμε πως δε θα ήταν εύκολο. Πολλοί στοιχημάτιζαν εναντίον μας, αλλά εμείς εμπιστευόμαστε την ομάδα. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση».
Όσο για την εξέλιξη του αγώνα ανέφερε ότι:«Όταν το παιχνίδι έγινε δύσκολο και είδα από το ρολόι μου πως είχαμε μισή ώρα ακόμα, παίξαμε πολύ καλά. Σκοράραμε ένα γκολ εύκολα, αλλά το 1-0 δεν ήταν αρκετό. Γνωρίζαμε πως αν μείνουμε σε αυτό η Ατλέτικο θα μπορούσε να ισοφαρίσει και να μας προκαλέσει πρόβλημα. Ωστόσο, μετά το 1-1 δείξαμε χαρακτήρα και καθαρίσαμε το παιχνίδι».


100€  bonus! 

gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.