Πυρ και μανία ο Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει ο Ολυμπιακός να χάνει από κανέναν. Μοιραία η ήττα και η εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα τον έβγαλε από τα ρούχα του.
Έξαλλος ήταν ύστερα από το παιχνίδι των Πειραιωτών με την Κέρκυρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ήταν τόσο στεναχωρημένος και δυσαρεστημένος που σχεδόν δεν μιλιόταν.
Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε δει ένα τέτοιο πρόσωπο από τους παίκτες της ομάδας του. Αδυνατούσε να κατανοήσει το πως κατάφεραν να χαλάσουν την γιορτή και την χαρά του κόσμου στις κερκίδες.
Γι' αυτό και μερίμνησε ώστε να στείλει τα μηνύματά του και να θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους. Πλέον προσδοκά άμεση ανάκαμψη, εγρήγορση και μόνο νίκες μέχρι το τέλος.
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ανέφερε στους παίκτες της ομάδας: «Είναι ντροπή να παίζεις αυτό το ποδόσφαιρο, σε μία ημέρα που ο κόσμος έχει έρθει για να γιορτάσει. Η πρωταθλήτρια ομάδα έπρεπε να παίξει πολύ καλύτερα, έτσι ώστε να χαρούν όλοι αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τους παίκτες.
Είναι απρεπές σε τέτοια παιχνίδια να έχουμε αυτή την εμφάνιση, ειδικά όταν έχει έρθει ο κόσμος να μας αποθεώσει. Και θα υπάρξει και ένα πρόστιμο, για να καταλάβουν οι παίκτες ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε σε διακοπές, για να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η χρονιά και πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Απαιτώ σοβαρότητα και μόνο νίκες σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο και βεβαίως τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας» 


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.