«Δεν βιάζομαι»

Ο ταλαντούχος δεξιός οπισθοφύλακας του Ατρομήτου Γιάννης Σκόνδρας με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαία εφημερίδα υποστήριξε ότι ακόμη δεν βιάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
Η περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα είναι από αυτές που παρακολουθο΄θυνται από τους «εδρφυθρόλευκους» από την εγχώρια αγορά για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.
Ο ακραίος αμυντικός του Ατρόμητου σε δηλώσεις του στην «Real Sports», έδειξε ενήμερος για το συγκεκριμένο φλερτ, αλλά τόνισε πως δεν βιάζεται για το άλμα στην καριέρα του.
Για το ενδιαφέρον που φημολογείται ότι υπάρχει για εκείνον
«Είμαι πολύ καλά στον Ατρόμητο. Διαβάζω κι εγώ (όσα έχουν γραφτεί για τον Ολυμπιακό), ακούω αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Δεκέμβριο του 2013, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο για μένα. Φιλοδοξίες ασφαλώς και έχω όμως δεν βιάζομαι».
Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
«Όταν αποκλείεις Άρη και ΠΑΟΚ αρχίζεις να πιστεύεις ότι μπορεί να παίξεις στον τελικό. Τα καταφέρουμε και πλέον ελπίζουμε στο καλύτερο. Ένα παιχνίδι είναι, όλα μπορούν να συμβούν, έστω και αν παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος».
Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να βγει στα προκριματικά του Champions League
«Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Χρειάζεται πάντως τύχη και συνέπεια στις εμφανίσεις μας. Η ουσία είναι ότι η σκληρή δουλειά με τον προπονητή μας αποδίδει».


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.