Ατρόμητος ή εξωτερικό για Δώνη...


Ο Γιώργος Δώνης όπως όλα δείχνουν είτε θα μείνει κάτοικος Περιστερίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο είτε θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε ομάδα του εξωτερικού.
Η διοίκηση του Ατρομήτου και ο Γιώργος Σπανός δεν μπορούν να διανοηθούν πως θα υπάρξει επόμενη μέρα στην ομάδα δίχως τον Γιώργο Δώνη. Στο Περιστέρι θεωρούν τον Έλληνα τεχνικό ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο και μετά τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσουν έναν κύκλο επαφών έτσι ώστε να μείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στον Ατρόμητο.
Όσον αφορά στον πρώην προπονητή της ΑΕΛ και της ΑΕΚ οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ή θα μείνει στο σωματείο των δυτικών προαστείων ή θα φύγει για το εξωτερικό. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν στην παρούσα φάση η μόνη περίπτωση να μην συνεχίσει στον Ατρόμητο είναι να βρει ένα καλό συμβόλαιο σε σύλλογο της Ευρώπης, κάτι που θα τον ενδιέφερε πολύ και το οποίο θα του έδινε μία νέα πνοή και ένα διαφορετικού τύπου κίνητρο για εκείνον.
gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.