«Ως πότε θα δολοφονεί το κράτος;»

Αυτό έγραφε ένα πανό, το οποίο είχαν αναρτήσει φίλαθλοι του Ατρομήτου στο Περιστέρι αναφερόμενοι στην αυτοκτονία του 77χρονου Δημήτρη Χρίστουλα την περασμένη Τετάρτη.
Καιρό είχαμε να δούμε στα γήπεδα ένα πανό που αναφερόταν σε εξωαγωνιστικό γεγονός. Αυτό έγινε σήμερα στο Περιστέρι, καθώς οι φίλαθλοι του Ατρομήτου ανάρτησαν πανό στο παιχνίδι με τονΠΑΟΚ, το οποίο είχε αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου Δημήτρη Χρίστουλα την περασμένη Τετάρτη. «Ως πότε θα αφήνουμε το κράτος να δολοφονεί; 4-4-2012, καλό ταξίδι κ. Δημήτρη», ανέφερε το εν λόγω πανό, με τους οπαδούς της ομάδας των δυτικών προαστίων να μην το θεωρούν αυτοκτονία.



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.