Ατομικό ο Σνάουτσνερ

Οι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας είχε κέφι παιδικές φωνές και πολύ κόσμο. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ Σταφυλίδης και Παπάζογλου έκαναν προπόνηση στα σουτ.
Ο Πολωνός αμυντικός ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης σε χαλαρούς ρυθμούς. Η προπόνηση και σήμερα είχε κέφι, παιδικές φωνές, αλλά και πολλές ασκήσεις. Ο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες των οχτώ παικτών. Ανά δύο έπαιξαν στο μισό γήπεδο και η τρίτη, η οποία δεν αγωνιζόταν, έκανε ασκήσεις εκγύμνασης. Ο Ρουμάνος τεχνικός λίγο πριν το τέλος της προπόνησης έδωσε εντολή στους Σταφυλίδη και Παπάζογλου να κάνουν σουτ στον τερματοφύλακα Νίκο Μελισσά.
Στη Μεσήμβρια και σήμερα υπήρξε πολύς κόσμος λόγω των βραβεύσεων για το τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης».
 



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.