Συλλήψεις «οργανωμένων» στην Κύπρο

 
Έφοδο σε κλαμπ οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας πραγματοποίησε η αστυνομία της Κύπρου, προχωρώντας σε 15 συλλήψεις.
Αφορμή γι' αυτή την επιχείρηση της αστυνομίας, ήταν τα επεισόδια που είχαν γίνει την Παρασκευή ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, έπειτα απ' το μεταξύ τους ντέρμπι, με την αστυνομία να προχωράει ακόμα και σε κατασχέσεις «πολεμοφοδίων». Συγκεκριμένα τα ευρήματα αφορούσαν έξι ξύλινα κι ένα μεταλλικό ρόπαλο, δύο κράνη κι ένα σπρέι.
Το πλέον αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στο παιχνίδι των Νέωνμεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ την Κυριακή, ενώ κατά την έφοδο των Αρχών, υπήρξαν τέσσερις τραυματισμοί αστυνομικών, καθώς επίσης κι ενός λοχία.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.