Πιο «άσφαιρη» Ευρωπαία η Ξάνθη!

 
Mόλις ένα τέρμα έχει σημειώσει η Ξάνθη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ και είναι η χειρότερη επίδοση της Ευρώπης!
Μπορεί οι Ακρίτες να διατηρούσαν ένα αήττητο έντεκα αγωνιστικών και ν' αποτελούσαν κατά κοινή ομολογία την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, μαζί φυσικά με τον Ατρόμητο, εδώ και καιρό ωστόσο έχει...μεταλλαχτεί σε μία άλλη ομάδα. Επτά σερί ήττες μετράει το σύνολο τουΜαρίνου Ουζουνίδη και το πλέον αξιοσημείωτο όλων είναι ότι το πρώτο μόλις τέρμα του σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννια (1-2), όπου και πάλι ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό.
Η επίδοση του ενός μόλις τέρματος στα επτά τελευταία της παιχνίδια ωστόσο, εκτός από τραγική που μπορεί εύκολα να τη χαρακτηρίσει κανείς, είναι και η χειρότερη της Ευρώπης, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr. Συγκεκριμένα η σύγκριση αφορά τα προηγμένα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σκωτία, Τουρκία, Ελβετία). Οι ομάδες οι οποίες όχι φτάνουν, απλά πλησιάζουν την επίδοση της Ξάνθης, δεν είναι περισσότερες από 5-6, όλες τους ωστόσο (εκτός απ' την Μπρεστ) βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις των πρωταθλήματών της, σε αντίθεση με την Ξάνθη, βρίσκεται πέντε θέσεις πάνω απ' την διακεκαυμένη ζώνη.
Καϊζερσλάουτερν: Κατά ένα μόλις γκολ είναι καλύτερη η επίθεση της γερμανικής ομάδας στηνΜπουντεσλίγκα, αφού έχει την -καθόλου τιμητική- δεύτερη μόλις χειρότερη επίθεση σ' αυτό το διάστημα των επτά τελευταίων αγωνιστικών. Μόλις δύο γκολ έχει σημειώσει η Κάιζερ, ωστόσο έχει δεχτεί κι ένα περισσότερο, ενά κατάφερε να πάρει και δύο ισοπαλίες. Εκείνη ωστόσο βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, οδεύοντας ολοταχώς προς την Zweite Liga.
Τσεζένα: Στην ίδια περίπου μοίρα και η ιταλική Τσεζένα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση τηςSerie A. Aγνοεί το γκολ στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, με τα πιο πρόσφατα της να είναι ένα επί της Μίλαν πριν από έξι ματς και ακόμα δύο στο αμέσως προηγούμενο. Σε κανένα ωστόσο απ' αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει, σε αντίθεση όμως με την Ξάνθη, κατάφερε να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό, το παθητικό όμως των 13 τερμάτων είναι ίσο μ' εκείνο των Ακριτών.
Λωζάννη: Η κατάσταση στη Λωζάννη είναι παρ' όμοι με μ' εκείνη της Τσεζένα. Χωρίς γκολ οιΕλβετοί στις πέντε τελευταίες τους αναμετρήσεις, στις δύο ωστόσο που είχαν προηγηθεί είχαν προλάβει να σημείωσου δύο τέρματα αλλά και να πάρουν ένα τρίποντο. Εκείνοι μπορεί να μη βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματός τους, αυτό όμως οφείλεται καθαρά και μόνο σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Αφενός γιατί η Ξαμάξ αποβλήθηκε και αφετέρου γιατί η Σιόν δέχτηκε μία εξοντωτική αφαίρεση βαθμών.
Μπέιρα Μαρ: Στα... μαύρα της τα χάλια και η πορτογαλική Μπέιρα Μαρ, που έχει σκοράρει μόλις σε δύο απ' τα επτά τελευταία της παιχνίδια, καταφέρνοντας ωστόσο να πάρει και μία νίκη στο ένα εξ αυτών. Το παθητικό της πάντως είναι κάπως καλύτερη από εκείνο της ελληνικής ομάδας, τη στιγμή όμως που βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη.
Μπρεστ: Στην... τραγική αυτή λίστα βρίσκεται και η Μπρεστ της Γαλλίας, που έχει μείνει «άσφαιρη» στα πέντε απ' τα οχτώ όμως πιο πρόσφατά της ματς. Οι «νεοφώτιστοι» βρίσκονται σε πλύ άσχημη κατάσταση τον τελευταίο καιρό, παρ' όλα αυτά το ένα απ' τα τρία γκολ που έχουν σημειώσουμε αυτό το διάστημα, τους έδωσε και μία πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Μαρσέιγ, διατηρούμενη πέντε θέσεις πάνω απ' την ζώνη του υποβιβασμού.
Ανκαραγκουτσού: Τελευταίοι αυτού του... κονσέρτου της «αθλιότητας» βρίσκονται οι Τούρκοι, Αν κοιτάξει κάποιος τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, θα δουν ότι έχουν σημειώσει πέντε γκολ, επίδοση που δεν δημιουργεί σίγουρα έκπληξη. Αυτά ωστόσο είναι και τα μοναδικά τους στις δώδεκα τελευταίες αγωνιστικές, ενώ το πλέον αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως μετρούν 13 συνεχόμενες ήττες! Φυσικά είναι περιττό ν' αναφέρουμε ότι η Ανκαραγκουτσού βρίσκεται και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Bonus εγγραφης!



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.