Βεζυρίδης: «Είμαι αθώος»

 
Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης φωνάζει για την αδικία που αισθάνεται και τονίζει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στον έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε και βρέθηκε θετικός!
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για την αθωότητά του, και δηλώνει επίσημα: «Δεν δέχομαι το αποτέλεσμα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιωθώ. Κάποιοι βιάστηκαν να με καταδικάσουν».
Ο άσος των Κρητικών ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, αφού η συγκεκριμένη ουσία δεν χρησιμοποιείται σαν στεροειδή για να βελτιώσει κάποιος τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσπάθησαν μαζί με τον 38χρονο παίκτη να αναζητήσουν τις κινήσεις τους παραμονές του αγώνα που έγινε το τεστ και διαπίστωσαν ότι μάλλον η χρήση της συγκεκριμένης ουσίας έγινε – εν αγνοία του λέει ο ποδοσφαιριστής – σε παρέα με οπαδούς της ομάδας.
Ο Βεζυρίδης ταξίδεψε από την Κρήτη στην Αθήνα και απολογήθηκε για δύο ώρες στο ΕΣΚΑΝ και παράλληλα ζήτησε την εξέταση του δεύτερου δείγματος. Όμως, σύμφωνα με την άποψη των ειδικών, επειδή πρόκειται για το ίδιο δείγμα δύσκολα θα αλλάξει το αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος γκολκίπερ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και ίσως να τιμωρηθεί με μεγαλύτερη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που σημαίνει πως βάσει της ηλικίας του (38 ετών) δεν αποκλείεται να κλείσει άδοξα την καριέρα του...
Επίσης, πρόβλημα είναι και για τον ΟΦΗ, που άρχισε τη σεζόν με τον Ρόη Κάρολ και πλέον θα μείνει με τους άπειρους Σαχσανίδη και Ξενοδόχωβ. 
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.