Προβλημάτων συνέχεια στον ΟΦΗ

Με πηγάδι... χωρίς πάτο μοιάζουν τα προβλήματα στον ΟΦΗ, αφού παρά την θετική έκβαση των υποθέσεων Κασμερίδη και Σταυρακάκη, τρεις νέες «γεννήθηκαν» και μπαίνουν τροχοπέδη στην αδειοδότηση.
Κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να παρομοιάσει με...Λερναία Ύδρα τα εμπόδια που πρέπει να υπερβεί η κρητική ΠΑΕ, για να μπορέσει επιτέλους να εξασφαλίσει την απαραίτητη αδειοδότηση, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Χθες η διοίκηση του ΟΦΗ κατέβαλε 15.000 ευρώ στον Κασμερίδη και ακόμα 10.000 ευρώ στον Σταυρακάκη, με αποτέλεσμα να πάρουν αναβολή για τον Απρίλιο οι υποθέσεις της αίτησης των δύο παικτών να καταπέσει η εγγυητική της ομάδας και ν' αποβληθεί απ' το πρωτάθλημα.
Χθες ωστόσο προέκυψαν τρία νέα προβλήματα στα οποία θα πρέπει να δώσει άμεσα λύση η διοίκηση των «Ομιλιτών», ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος της αδειοδότησης. Συγκεκριμένα ενώ είχε επέλθει καταρχήν συμφωνία με τους Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν και Σίμιτς για τα χρήματα που τους οφείλονταν, με τους δύο πρώτους να συμφωνούν για μία προκαταβολή των 25-30.000 ευρώ, ξαφνικά ο ένας ζήτησε 60.000 ευρώ και ο άλλος 66.000 ευρώ. Παράλληλα και ο Σίμιτς ζήτησε ακόμα 25.000 ευρώ, παρά το γεγονός πως επρόκειτο να λάβει ένα αρκετά χαμηλό χρηματικό ποσό.
Η αίσθηση που έχουν οι Κρητικοί είναι ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές έμαθαν για τις 500.000 ευρώ που είχαν εξασφαλίσει την προηγουμένη εβδομάδα από δάνεια αλλά και από εισφορές επιφανών φίλων τους, θέλοντας έτσι να πάρουν κι εκείνοι το... μερτικό τους. Ακτίδα... φωτός πάντως αποτελεί η περίπτωση του πρώην τεχνικού, Ράινερ Μάουρερ, που συμφώνησε να υπογράψει λαμβάνοντας 20.000 ευρώ.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.