Φέρντιναντ: «Ποια Σίτι;»

Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν τον απασχολεί καθόλου τι κάνει η Μάντσεστερ Σίτι αφού θεωρεί πως όλα εξαρτιόνται από την ομάδα του, την Γιουνάιτεντ.
Ο Αγγλος κεντρικός αμυντικός των κόκκινων «διαβόλων» θέλει την διατήρηση της ψυχραιμίας: «Στο παιχνίδι με τη Φούλαμ αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, αλλά στο τέλος καταφέραμε να σκοράρουμε. Ειδικά στο «Ολντ Τράφορντ», γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίζουμε παρόμοιες καταστάσεις. Πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμίαμας ακόμα και όταν αντιμετωπίζουμε καταστάσεις πιο δύσκολη από αυτή. Αυτό είναι που θα κάνει τηδιαφορά και θα μας δώσει το πρωτάθλημα. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν αυτοί (σ.σ. η Σίτι!), όλα είναι στο χέρι μας», είπε ο Φέρντιναντ.
Bonus εγγραφης!





<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.