«Υποχωρεί» ο Σίμιτς στον ΟΦΗ

Την «χρυσή» τομή με τον Αλεξάντερ Σίμιτς φαίνεται πως βρίσκουν στον ΟΦΗ, αφού ο Σέρβος δείχνει πιο διαλλακτικός πλέον στις απαιτήσεις του.
Στον πρώην παίκτη των Κρητικών οφείλονται αυτή την στιγμή 26.000 ευρώ, τα οποί και ζητούσε... ακατέβατα τις προηγούμενες μέρες, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα στα πολλά που έχει να επιλύσει η ομάδα του Ηρακλείου για την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Στην τελευταία ωστόσο επαφή που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών, ο Σέρβος ζήτησε 20.000 ευρώ για να τελειώσει εδώ η υπόθεση, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ν' απαντάνε μέσα στην μέρα στην πρότασή του.
Από εκεί και πέρα τα «αγκάθια» των Μπαρκαουάνκαι Βλόνταρτσικ εξακολουθούν να υφίστανται, «πονοκεφαλιάζοντας» ακόμα περισσότερο τουςΚρητικούς. Αμφότεροι ζητάνε από 60.000 ευρώ για να βάλουν την υπογραφή τους και να συμπληρωθεί ο φάκελός της αδειοδότησης, ποσό που δεν δείχνει να μπορεί να τους καταβάλει αυτή την στιγμή η ΠΑΕ, αφού εξάλλου υπάρχουν και αρκετά «ανοιχτά» μέτωπα ακόμα.
Αυτά δεν είναι άλλα από παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τουςΜάντζιο, Σίσιτς, Βεζυρίδη, Παππουλή, Γεωργίου και Ξενοδόχοφ, με τους οποίους και υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, σχετικά με τον τρόπο που θα τους καταβληθούν τα χρήματα που τους οφείλονται.
Τα «έχουν» με Μπαρκαουάν
Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι εκτός απ' το καθαρά οικονομικό μέρος, οι διοικούντες του ΟΦΗ φέρονται να είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την συμπεριφορά του Κοσμίν Μπαρκαουάν. ΟΡουμάνος είναι αμετακίνητος στις απαιτήσεις του, και οι Κρητικοί θεωρούν την συμπεριφορά του προκλητική αλλά κι εριστική. Μάλιστα δεν φαίνεται καν διατεθειμένος να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, ζητώντας μέχρι... κεραίας τα χρήματα που του οφείλονται.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.