Βαλέντσια: «Ο Τέβες είναι επικίνδυνος»

 
Ο Βαλέντσια θεωρεί πως η επιστροφή του Τέβες στην Σίτι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ενώ υπογραμμίζει πως έχει κίνητρο κόντρα στην Γιουνάιτεντ το οποίο μπορεί να δώσει τη νίκη και ίσως το πρωτάθλημα στους Πολίτες.
Ο 26χρονος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογραμμίζει πως οι τρεις βαθμοί δεν είναι αρκετοί για να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στους Κόκκινους Διαβόλους, αφού εκκρεμεί το ματς των δύο ομάδων της πόλης και η συμμετοχή του Κάρλος Τέβες ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες.
«Αν παίξει ο Κάρλος με εμάς είμαι σίγουρος πως θα έχει κίνητρο. Είναι εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να γυρίσει μόνος του ένα ματς. Αυτό που έκανε με την Τσέλσι δεν ήταν τυχαίο», τονίζει αρχικά ο μέσος από τον Ισημερινό, Αντόνιο Βαλέντσια, και καταλήγει:
«Ελπίζω πάντως να μην σκοράρει το νικητήριο γκολ. Αν χάσουμε τον τίτλο θα είναι πολύ επίπονο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου όμως». 
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε



gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.