Χωρίς Σόουζα ο ΟΦΗ

Στο Βέλγιο ταξίδεψε ο Ντένις Σόουζα στον ΟΦΗ, καθώς προέκυψε ένα οικογενειακό πρόβλημα, με την επιστροφή του πάντως ν' αναμένεται μέχρι αύριο.
Η προετοιμασία των Κρητικών ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί χωρίς τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, μετά το πρόβλημα που προέκυψε στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Ο Σόουζα βρίσκεται απ' την Δευτέρα στο Βέλγιο, όπου και διαμένει η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, καθώς μετά το πρόβλημα που προέκυψε, ζήτησε άδεια, την οποία και πήρε απ' το τεχνικό τιμ.
Μέχρι αύριο το πρωί πάντως αναμένεται να έχει επιστρέψει στο Ηράκλειο, κάτι που σημαίνει ότι οΝίκος Αναστόπουλος θα μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα της Τρίπολης. 
Bonus εγγραφης!





<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.