Πάλι ο Ολυμπιακός για Βιεϊρίνια!

 
Η κατάκτηση του νταμπλ αποτελεί άμεση προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να καταστρώνονται τα σχέδια της επόμενης σεζόν, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.
Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στη Βόλφσμπουργκ και είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο γερμανικό πρωτάθλημα. Οι «λύκοι» ξόδεψαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν από τον «δικέφαλο», αλλά ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να έχει κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του Φέλιξ Μάγκατ.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν διακριτικά την περίπτωσή του και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν την πόρτα της Βόλφσμπουργκ. Την ίδια ώρα πάντως, στην ΠΑΕ λένε: «Πρώτα το πρωτάθλημα την Κυριακή, μετά ο προπονητής και οι ανανεώσεις και ύστερα οι μεταγραφές».

Κοντά στο Πάσχα εκτιμάται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να μάθει τις προθέσεις του σχετικά με το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό. Στο λιμάνι υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Ισπανός προπονητής θα παραμείνει μετά από μια τέτοια εξαιρετική χρονιά.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.