Ταλέντο από Γερμανία για Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την περίπτωση του Γερμανού νεαρού τερματοφύλακα της Νοτς Κάουντι, Φάμπιαν Σπόις, για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί και η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ και η Τότεναμ.
Ο 18χρονος κίπερ δεν έχει ακόμα αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Νοτς Κάουντι, η οποία  βρίσκεται στη League Two της Αγγλίας, ωστόσο οι εμφανίσεις του με τους Νέους, καθώς και τα φυσικά του προσόντα, δείχνουν ότι έχει τα απαραίτητα να εξελιχθεί σε τερματοφύλακα κλάσης. Ο προπονητής των Νέων της ομάδας του Νότιγχαμ, Μικ Λέοναρντ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, καθώς και άλλων συλλόγων που παρακολουθούν την εξέλιξη του παίκτη.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό. Υπήρχαν επίσης σκάουτς από την Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ  στο παιχνίδι της ομάδας Νέων απέναντι στην Άρσεναλ, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν και όταν ήταν δανεικός. Είναι καλύτερος από κάθε νεαρό τερματοφύλακα που έχω δει και δεν θα μου προξενούσε έκπληξη αν όλα τα μεγάλα κλαμπ τον θέλουν. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας σύγχρονος τερματοφύλακας. Θα ήθελα να τον δω να παίζει για την πρώτη ομάδα μας, νομίζω ότι είναι αρκετά καλός και η αξία του θα ανέβει ακόμα περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.
Bonus εγγραφης!





<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.