Γκουαρντιόλα: «Δύσκολα το πρωτάθλημα»

Παρά την νίκη της στη Μαδρίτης επί της Ατλέτικο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε ότι πολύ δύσκολα η Μπαρτσελόνα θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής της πρωταθλήτρια Ισπανίας μίλησε αρχικά για το παιχνίδι με την Ατλέτικο: «Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Ατλέτικο μας δυσκόλεψε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά καταφέραμε να επιβάλουμε το δικό μας στιλ και να κερδίσουμε το ματς».

Για τη διαφορά των 10 βαθμών από την κορυφή: «Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και χρειάζεται να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο, υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε έδρα και σε κάθε αγώνα».

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Ένας ηγέτης βγαίνει μπροστά όταν η ομάδα του τον χρειάζεται και αυτό κάνει ο Μέσι εδώ και τέσσερα χρόνια».


 100Ε bonus...!



http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.