«Τον ξεγέλασε η μπάλα»

Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας της Ουντινέζε αναφερόμενος στο ματς της Τούμπας, τόνισε πως στο γκολ του Φλόρες η πιο ελαφριά μπάλα του Europa League μπέρδεψε τον Κρέσιτς.
Aναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός τερματοφύλακας της Ουντινέζε στα «Σπορ του Βορρά»:
«Οι παίκτες της Ουντινέζε πίεσαν πολύ στο ξεκίνημα του αγώνα και αξιοποίησαν τα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ Ο Ντανίλο άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, αν και πιστεύω ότι αυτό το γκολ θα μπορούσαν να το είχαν αποφύγει οι παίκτες του ΠΑΟΚ».
Για το δεύτερο γκολ της Ουντινέζε: «Πιστεύω ότι η πορεία της μπάλας ξεγέλασε τον Κρέσιτς. Μια βασική διαφορά την οποία πρέπει να την αναφέρουμε, είναι πως στο Europa League οι μπάλες που χρησιμοποιούνται από την UEFA είναι λίγο πιο ελαφριές σε σύγκριση με τις μπάλες που χρησιμοποιούνται στα εγχώρια πρωταθλήματα.
Οπως είδα τη φάση, από το σουτ του Φλόρο Φλόρες, η μπάλα ενώ ήταν σε ανοδική πορεία από το σουτ. κατέβηκε πιο γρήγορα, προφανώς από τα φάλτσα που έβαλε ο επιθετικός της Ουντινέζε. Και αυτή η μικρή αλλαγή πορείας, μπέρδεψε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ».
Για το πως έβλεπαν το ματς στη Τούμπα: «Οι Ιταλοί έλεγαν πως θα δώσουν μια μάχη στην κόλαση, και όχι ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν είχαν ξαναπαίξει σε τόσο δυνατή έδρα».


 100Ε bonus...! 



http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.