«Μισός» στην Κέρκυρα ο ΟΦΗ

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 29ης -εμβόλιμης- αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του για το παιχνίδι με τους «Φάιακες» τουςΠαπουλή, Σίσιτς, Γεωργίου, Βερόν αλλά και Καλάϊτζιτς, αφού όλοι του είναι τιμωρημένοι. Παράλληλα οι Κρητικοί δεν θα έχουν τις υπηρεσίες του ούτε του Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.
Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ που θα ταξιδέψει για την Κέρκυρα: Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Βάντο Μονιάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μποντόρ, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Νύκταρης, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Ζορμπάς, Μάντζιος, Χαριτωνίδης.


100€  bonus!


  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.