Δίαυλος Ίντερ για Μπαλοτέλι

Την... πόρτα της Ίντερ άνοιξε ο Μάρκο Μπράνκα στον άσο της Μάντσετερ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι, δίνοντας τροφή στα σενάρια επιστροφής του στην ο πρώην ομάδα του.
Μπορεί μετά και το τελευταίο επεισόδιο με πρωταγωνιστεί και πάλι τον ιδιόρρυθμο επιθετικό, να δημιούργησε άκρως αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό του στις τάξεις της Σίτι, αυτό ωστόσο φαίνεται πως δεν πτοεί καθόλου τους «νερατζούρι». Συγκεκριμένα ο Μπαλοτέλι τσακώθηκε με τονΑλεξάνταρ Κολάροφ για ένα... φάουλ, στο παιχνίδι με την Σάντερλαντ, γεγονός που δημιούργησε νέους κύκλους αντιδράσεων από φίλους και μη των «Πολιτών»,
Ο τεχνικός διευθυντής ωστόσο της Ίντερ, με την δήλωσή του πως: «Για ποδοσφαιριστές, όπως οΜπαλοτέλι, που έχουν γίνει γνωστοί στην ομάδα μας και πιστεύουμε στις ικανότητές τους, ποτέ δεν κλείνει η πόρτα», επιβεβαίωσε τις φήμες που κάνουν λόγο για μία πιθανή επιστροφή του «σούπερ Μάριο» στο Μιλάνο.



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.