Αύριο η έφεση για Άρη

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Άρη για την έφεση που έχει ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, στην απόφαση της συνέχισης του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία θα εκδικαστεί αύριο.
Η πολύκροτη υπόθεση με την διακοπή της αναμέτρησης των κιτρίνων με τους Αρκάδες στο «Κλ. Βικελίδης» αναμένεται να λήξει οιριστικά αύριο, με την εκδίκαση της έφεσης απ' τηνΔευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμμαχό της η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως έχει και τον πολιτικό κόσμο της συμπρωτεύουσας.
Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι και το παράδειγμα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Γκιουλέκα, που δήλωσε ότι: «Στην περίπτωση τουΆρη, της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης,όπως πρέπει να συμβαίνει και με κάθε άλλη ομάδα, παρεμβάσεις που σκοπό έχουν να επηρεάσουν και να αλλοιώσουν τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες. Η έκδοση αποφάσεων και η επιβολή των κανονισμών αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα των οργάνων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Κανενός άλλου».
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο επίσης βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θόδωρος Καραόγλου, λέγοντας πως: «Ο κ. Μπιτσαξής έχει αποδείξει ότι εφαρμόζεται ο νόμος κατά το δοκούν. Για μια ακόμα φορά επεμβαίνει ωμά στη δικαιοσύνη προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της αγαπημένης του ομάδας όπως φαίνεται».


100€  bonus! 


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.