Ξαναρχίζει!

Μετά από το... διάλειμμα για διαφημίσεις, η Super League επιστρέφει! Η μάχη κορυφής συνεχίζεται την Κυριακή, ενώ από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου ξεχωρίζει εκείνη του Άρη με την ΑΕΚ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου αλλού βρίσκει εφαρμογή στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα. Με εξαίρεση το ματς του πρώτου γύρου, ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος συνηθίζουν να κερδίζουν ο ένας τον άλλο εκτός έδρας. Πέρυσι οι κυανέρυθροι πέρασαν από το Περιστέρι, κάτι που έχουν κάνει ακόμα τρεις φορές (5-2-4 η παράδοση με γηπεδούχο τον Ατρόμητο), ενώ στο ματς του πρώτου γύρου την περασμένη σεζόν ο Ατρόμητος είχε κερδίσει. Η ομάδα του Περιστερίου έχει νικήσει στη Νέα Σμύρνη ακόμα δύο φορές και η παράδοση με γηπεδούχο τον Πανιώνιο είναι 5-2-3.

ΠΝΤ: 3/3, (17:15)                                                                                            100Ε bonus...! 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports2
ΤΡΟΪΚΑ: Θάνος, Τάτσης, Φραγκιαδάκης.
ΚΟΥΡΕΜΑ: Αυλωνίτης, Ντούνης, Σταυροθανασόπουλος (τραυμ.) – Καραμάνος, Ιτάνζ  (τραυμ.)
SPREAD: AEK-Πανιώνιος 1-0, Πανιώνιος-Γιάννινα 0-0, Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0. / Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1, Ατρόμητος-Κέρκυρα 3-1, Γιάννινα-Ατρόμητος 1-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Κώστα Μήτρογλου! Πέρυσι ήταν από τους καταλυτικούς λόγους που ο Πανιώνιος έμεινε στην κατηγορία. Είχε πετύχει οκτώ γκολ σε έντεκα παιχνίδια και ανάμεσα στα θύματά του ήταν και ο Ατρόμητος. Χώρισε φιλικά και στη Νέα Σμύρνη έχει πάντα φίλους. Αν θα τους... χάσει ή όχι θα εξαρτηθεί από την παρουσία του το Σάββατο, αφού επιστρέφει σε γνώριμο έδαφος και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού έχει σκοράρει δύο συνεχόμενες αγωνιστικές. Στο ματς του πρώτου γύρου, πάντως, δεν είχε βρει δίχτυα.
ΕΥΡΩ: Αμφότεροι θέλουν τη νίκη και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο τους επηρέασε η διακοπή. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία που πληρώνει 2,95 στη Bwin, με τη λογική ότι είναι ένα αθηναϊκό ντέρμπι που συχνά δεν έχει νικητή.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μοίρα... Αυτή θα μπορούσε να είναι η μια άποψη, αφού ο αντίλογος θέλει να «τριτώσει το κακό». Ο Παναιτωλικός είναι εκείνος που καίγεται για βαθμούς στην αναμέτρηση απέναντι σε μια Ξάνθη που κυνηγάει μεν την πεντάδα, αλλά έχει χάσει πολύ σημαντικό έδαφος. Η ομάδα του Αγρινίου έχει την έστω και ελάχιστη παράδοση με το μέρος της, αφού στα προηγούμενα δύο παιχνίδια έχει κερδίσει και, μάλιστα, χωρίς να δεχτεί γκολ. Το 2-0 του πρώτου γύρου πλαισιώνεται από το 1-0 του αγώνα κυπέλλου το 1979.

ΠΝΤ: 3/3, (19:30)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: ΝΕΤ                                                                                 100Ε bonus...! 
ΤΡΟΪΚΑ: Δελφάκης, Αναστόπουλος, Τσολάκης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Μαρκόφσκι (τιμωρ.) – Χαριστέας (άρρωστος)
SPREAD: Ξάνθης-Άρης 0-2, Παναθηναϊκός-Ξάνθη 3-0, Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης. / Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός 2-1, Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-0, Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στο γραφείο Τύπου... Η πρώτη μάχη ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα. Ο Παναιτωλικός κυκλοφόρησε το DVD, η Ξάνθη θεώρησε ότι γίνεται... στόχος και έβγαλε μια από τις καταπληκτικές ανακοινώσεις και μίλησε για συμπαθητική πόλη της Ελλάδας, ο Παναιτωλικός απάντησε και η συνέχεια θα δοθεί στην... αίθουσα Τύπου στα Πηγάδια. Το κλίμα πριν τον αγώνα άλλαξε και δυναμιτίστηκε χωρίς να υπάρχει προφανής και σοβαρός λόγος και ξέφυγε από τα όρια του αγωνιστικού χώρου.
ΕΥΡΩ: Η Ξάνθη είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη στην έδρα της και μόνο ο Αστέρας Τρίπολης έχει κατορθώσει να της κάνει ζημιά από τους λεγόμενους μικρούς. Είναι λογικό, λοιπόν, να ποντάρουμε στον άσο της ακριτικής ομάδας που δίνεται με απόδοση 1,85 στη Vistabet.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ

Η προηγούμενη φορά που επισκέφτηκε η ΑΕΚ το «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν στον πρώτο γύρο του προηγούμενου πρωταθλήματος. Κι όμως, ο Οκτώβριος του 2010 και εκείνο το 0-4 μοιάζουν σα να έγιναν... 100 χρόνια πριν για την ΑΕΚ. Με σκόρερ τους Σκόκο, Τζιμπούρ και Καφέ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της και τον Άρη ανήμπορο να αντιδράσει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τώρα τον πρώτο λόγο στο ματς, αφού βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, σε ανοδική πορεία και μοιάζει πολύ πιο ομάδα απ’ ό,τι η ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό.

ΠΝΤ: 3/3, (19:30)                                                                                              100Ε bonus...! 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Κάκος, Καρσιώτης, Σωτηρόπουλος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Άρης – Μανωλάς (τιμωρ.), Χοσέ Κάρλος (τραυματίας)
SPREAD: Ξάνθη-Άρης 0-2, Άρης-Εργοτέλης 1-1, ΠΑΟΚ-Άρης 0-0. / ΑΕΚ-Πανιώνιος 1-0, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0, ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Ο Άρης έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια με την ΑΕΚ... Ήταν εκείνη στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Φεβρουάριο και πρωτάγωνιστης ήταν ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε πετύχει και τα δύο γκολ του Άρη στο παιχνίδι με την Ένωση κι έτσι έχει ένα λόγο παραπάνω ο Μασάδο να περιμένει από τον παίκτη του να επιστρέψει στα γκολ. Ο 31χρονος άσος έχει σκοράρει φέτος μόνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
ΕΥΡΩ: Όσο κι αν η ΑΕΚ έχει το όνομα, έχει εδώ και καιρό ξεχάσει τη χάρη της, με αποτέλεσμα το 2,30 που προσφέρεται στη Sportingbet o άσος του Άρη να μοιάζει ιδιαίτερα ελκυστικός.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Βίοι αντίθετοι... Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε με ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο να έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να βρίσκεται πολύ κοντά στα πλέι οφ, όσο κι αν ακούγεται τρελό. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον Ατρόμητο και δεν έχει λόγο να μην σκέφτεται την πεντάδα. Το αντίθετο συμβαίνει με τον Εργοτέλη, που με τέτοια όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε, όμως τώρα χρειάζεται πάση θυσία να μαζέψει βαθμούς για να εξασφαλίσει την κατηγορία.

ΠΝΤ: 4/3, (15:00)                                                                                      100Ε bonus...! 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Ντίτσος, Μαγιάνης, Δημόπουλος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χακόμπο (τιμωρ.) – Σασιασβίλι (τραυμ.).
SPREAD: Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 0-1, Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 0-1, Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-1. / Εργοτέλης-ΟΦΗ 0-1, Άρης-Εργοτέλης 1-1, Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2.  
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στο θέαμα!! Παρότι δεν μιλάμε για δύο ιδιαίτερα παραγωγικές ομάδες, κάτι συμβαίνει όταν βρίσκονται αντιμέτωπες. Σε σύνολο εννέα αναμετρήσεων δεν έχει υπάρξει ούτε ένα 0-0, ενώ μόλις δύο φορές το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα γκολ. Στον πρώτο γύρο, ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0, στο αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι ο Αστέρας νίκησε 3-0, ενώ υπάρχουν και δύο εντυπωσιακά ματς που έληξαν 4-3 στην Κρήτη και 2-4 στην Τρίπολη.
ΕΥΡΩ: Θα συνεχίσουμε από την προηγούμενη παράγραφο για να ποντάρουμε στο over, παρότι δεν είναι από τα παιχνίδια που θα περίμενες πολλά γκολ. Οι δύο ομάδες, ωστόσο, σε εννέα ματς έχουν σκοράρει συνολικά 29 φορές, δηλαδή έχουν μέσο όρο 3,2 γκολ ανά αγώνα. Το over 2,5 προσφέρεται στο 2,55 στη Bwin και αξίζει το ρίσκο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Αν η κορυφή είναι εκείνη που συγκεντρώνει τα πρωτοσέλιδα, η ουρά είναι εκείνη που έχει όλη την... ίντριγκα! Και το συγκεκριμένο ματς ένα από εκείνα που θα κρίνουν πολλά για την έκβαση του πρωταθλήματος και ποιες ομάδες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Ο Λεβαδειακός ξεκινάει από θέση ισχύος, αφού πέρα από το γεγονός ότι είναι γηπεδούχος βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η Κέρκυρα έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, επίσης είχε δύο σερί νίκες πριν τη διακοπή, όμως μακριά από το νησί της έχει κερδίσει μόνο τη Δόξα Δράμας.

ΠΝΤ: 4/3, (15:00)                                                                                       100Ε bonus...! 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Γιάχος, Ευθυμιάδης, Αλεξέας
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ναπολεόνι (τραυμ.), Νικολακάκης (άρρωστος) – Αγρίτης, Μαζνόφ (αμφίβολοι)
SPREAD: Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 0-1, Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-0, Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-2. / Ατρόμητος-Κέρκυρα 3-1, Δόξα Δράμας-Κέρκυρα 0-1, Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 3-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Ηλία Ιωάννου! Ο έμπειρος επιθετικός της Κέρκυρας σκόραρε δύο φορές στο ματς με την Δόξα Δράμας κι έπαιξε καταλυτικό ρόλο να πάρει η ομάδα του τη νίκη, αλλά υπάρχει και κάτι παραπάνω... Είναι ο συνδετικός κρίκος του παρελθόντος με το παρόν, αφού ήταν σκόρερ στα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων. Τη σεζόν 2003-04 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο 32χρονος επιθετικός είχε διαμορφώσει το τελικό 0-2 για την Κέρκυρα στη Λιβαδειά και στο νησί των Φαιάκων είχε και πάλι πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
ΕΥΡΩ: Ο Λεβαδειακός έχει δείξει μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν πως έχει την τεχνοτροπία να κερδίζει τέτοια ματς και αν το κατορθώσει απέναντι στην Κέρκυρα, παίρνει πολύ μεγάλο αβαντάζ. Το 2,05 που προσφέρεται ο άσος στη Vistabet αποτελεί μια πολύ καλή και φαινομενικά ασφαλής επιλογή.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πέρυσι μάχονταν για μια θέση στον ήλιο. Φέτος μάχονται για να μη τον δουν να δύει. Οι λιγοστές ελπίδες της Δόξας Δράμας για παραμονή στην κατηγορία εξανεμίστηκαν μετά τις δύο ήττες από την Κέρκυρα και μοιάζει αδύνατο να καλύψει τους έξι βαθμούς που τη χωρίζουν από τη σωτηρία. Το θέμα είναι ποιους θα πάρει μαζί της και ο ΠΑΣ σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να το αποφύγει. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε χτίσει ένα μικρό αήττητο σερί πριν παρέμβει ο Ατρόμητος και θέλει να ξεκινήσει εκ νέου, ώστε να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

ΠΝΤ: 4/3, (17:15)                                                                                                   100Ε bonus...! 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3  
ΤΡΟΪΚΑ: Δημητρόπουλος, Γκάγκας, Γεωργαράκος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Σέρεμετ (τιμωρ.), Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος (αμφίβολοι) – Πατσατζόγλου, Ζαμπρέλα (τραυμ.)
SPREAD: Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός 2-1, Δόξα Δράμας-Κέρκυρα 0-1, Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 3-1. / Κέρκυρα-Γιάννινα 1-2, Πανιώνιος-Γιάννινα 0-0, Γιάννινα-Ατρόμητος 1-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Τάσο Κυριάκο. Ο 33χρονος μέσος έχει μείνει φέτος μακριά από τον καλό του εαυτό, με αποτέλεσμα να μην έχει κατορθώσει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του ΠΑΣ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, που γνωρίζει ότι η ποιότητα μπορεί να καθορίσει την πορεία του ΠΑΣ, του δίνει εκ νέου ευκαιρίες και το περυσινό ματς για τη Β’ Εθνική ίσως αποτελέσει οδηγό για τον πρώην παίκτη του Άρη. Ο Κυριάκος ήταν εκείνος που με γκολ στο 54’ είχε χαρίσει τη νίκη στον ΠΑΣ επί της Δόξας τον Δεκέμβριο του 2010.
ΕΥΡΩ: Ο ΠΑΣ είναι στιγμές που φαντάζει ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο και η Δόξα παραμένει απρόβλεπτη. Γι’ αυτό το λόγο θα αποφύγουμε σημείο και θα επιλέξουμε το under 2,5 γκολ που δίνει απόδοση 1,40 στη Sportingbet.

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ουρά μπορεί να έχει τις μεγάλες μάχες, αλλά στην κορυφή πάντα στρέφεται το ενδιαφέρον. Το πρώτο από τα δύο μεγάλα παιχνίδια της ημέρας θα γίνει στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί έχουν οδηγό το 2-2 του πρώτου γύρου και ορατό στόχο τα πλέι οφ, ενώ οι ερυθρόλευκοι πρέπει να περάσουν από το «Γεντί Κουλέ» για να παραμείνουν στο κυνήγι του Παναθηναϊκού και να μην χάσουν περισσότερο έδαφος. Η παράδοση στην παραδοσιακή έδρα του ΟΦΗ – εξαιρούνται τα παιχνίδια στο Παγκρήτιο – είναι 9-14-9.

ΠΝΤ: 4/3, (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2                                                                   100Ε bonus...! 
ΤΡΟΪΚΑ: Παππάς, Βασιλειάδης, Ποντίκης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Καλαΐτζιτς (τιμωρ.), Μάντζιος (τραυμ.) - Τζιμπούρ (τιμωρ.)
SPREAD: Εργοτέλης-ΟΦΗ 0-1, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2, ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-1. / ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0, Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Ο Ρόι Κάρολ θα ήταν το πρόσωπο του αγώνα χωρίς δεύτερη συζήτηση. Επειδή, όμως, είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί πρέπει να ψάξουμε αλλού! Και τι καλύτερο από τον Νίκο Αναστόπουλο; Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει το δικό του δημιούργημα να στέκεται με αξιώσεις στη Super League και, μάλιστα, να ξεπερνάει κάθε προσδοκία κατορθώνοντας να διεκδική την είσοδο στα πλέι οφ. Η ισοπαλία του πρώτου γύρου δικαίωσε τα όνειρά του και παρότι τα συναισθήματά του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένα, είναι δεδομένη και η επιθυμία του να διακριθεί.
ΕΥΡΩ: Ακόμα ένα παιχνίδι ανοικτό που μπορεί να γείρει προς οποιαδήποτε πλευρά. Με ρίσκο θα επιλέξουμε το under 2,5 γκολ, κυρίως επειδή ο ΟΦΗ δυσκολεύεται να σκοράρει στην έδρα του στα κλειστά παιχνίδια. Η απόδοση είναι στο 1,65 στη Vistabet.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Το φινάλε της αγωνιστικής έρχεται με ένα μεγάλο ματς... Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί και πάλι ελλιπής, όμως δεν έχει περιθώρια για απώλειες αφού θέλει να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά. Ο ΠΑΟΚ είχε χρόνο να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Ουντινέζε, αλλά και να συνέλθει από τη σωματική κόπωση, αλλά αφενός θα αγωνιστεί με πάρα πολλές απουσίες και αφετέρου έχει να πάρει αποτέλεσμα στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό από το 2001 και τη νίκη του με 2-1 στη Λεωφόρο!

ΠΝΤ: 4/3, (19:30)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1                                                                  100Ε bonus...! 
ΤΡΟΪΚΑ: Βοσκάκης, Γρεβένης, Δημητριάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Σιμάο (τιμωρ.) – Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Ίβιτς (τραυμ.).
SPREAD: Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-0, Παναθηναϊκός-Ξάνθη 3-0, Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2. / ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2, ΠΑΟΚ-Άρης 0-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη πιθανόν και να είναι το μεγάλο θέμα για τον αγώνα, αν ο Ζεσουάλντο Φερέιρα χρησιμοποιήσει τον διεθνή μέσο. Το πρόσωπο, όμως, είναι ο Λουκάς Βύντρα! Έστω κι αν για τον ΠΑΟΚ είναι ένα από τα κακά της μοίρας του, όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος αμυντικός έχει πετύχει στην καριέρα του με την πράσινη φανέλα έξι γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος! Το γεγονός ότι σε αυτά τα 9,5 χρόνια στα οποία αναφερόμαστε, τα τρία γκολ είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά σπάνιο για να μην αποτελεί και είδηση.
ΕΥΡΩ: Οι απουσίες του ΠΑΟΚ και ο ενθουσιασμός του Παναθηναϊκού ευνοούν στον άσο που παρότι προσφέρεται μόλις στο 1,67 στη Bwin θα είναι και η επιλογή μας για το τελευταίο ματς της αγωνιστικής.


 100Ε bonus...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.