Αποφασίζει για Ξάνθη ο Μασάδο

Υπο δυσμενείς συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη την Κυριακή, στο οποίο πιθανότατα επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Γιώργος Κατίδης.
Ο παγετός που επικρατούσε χθες στηΘεσσαλονίκη δυσκόλεψε αρκετά το έργο των παικτών του Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος και σήμερα προπονεί τους «κίτρινους» στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου υπο εντονότατη βροχή. Πάντως αυτό φαίνεται πως δεν είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Πορτογάλοτεχνικό, αφού ίδιες -ίσως και χειρότερες- θα είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν και τηνΚυριακή στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.
Κι όλα αυτά ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες ο προπονητής του Άρη βρισκόταν στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Νοέ Ακόστα, ο οποίος δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην ακριτική πόλη λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Έτσι ο «εκλεκτός» του Μασάδο για να καλύψει το «κενό» του, θα είναι όπως όλα δείχνουν οΓιώργος Κατίδης, αφού ο νεαρός μέσος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις επτά συμμετοχές που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής με τη φανέλα της «κιτρίνων».
Από κει και πέρα δεν φαίνεται ότι θ' αλλάξει κάτι σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε απέναντι στο Λεβαδειακό, απ' τη στιγμή που η ομάδα του Πορτογάλου πραγματοποίησε μία απ' τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις.









gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.