«Παίξτε για την αξιοπρέπειά σας»

Πυρ και μανία ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και είπε στους παίκτες του πως δεν τους δίνει οδηγίες επειδή δεν παίζουν ποδόσφαιρο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού τα... έχωσε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια θίγοντας τους την αξιοπρέπειά: «Αυτό που παίζετε δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν έχω καταλάβει τι κάνετε μέσα στο γήπεδο. Εάν δεν θέλετε να παίξετε για την ομάδα, τον κόσμο ή για εμένα και δεν σέβεστε όσους ήρθαν να σας δουν, τουλάχιστον παίξτε για τον εαυτό σας και την αξιοπρέπειά σας. Δεν σας δίνω καμία οδηγία! Διότι εγώ δίνω οδηγίες για ποδόσφαιρο και αυτό που παίζετε εσείς δεν είναι ποδόσφαιρο. Όταν αποφασίσετε να κάνετε το επάγγελμά σας και να παίξετε μπάλα, θα σας δώσω οδηγίες», είπε ο Φερέιρα και τα λόγια του έπιασαν τόπο αν αναλογιστούμε την εμφάνιση του τριφυλλιού στο δεύτερο ημίχρονο.



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.