Οι Κινέζοι θέλουν Φέρντιναντ


Ο Νικολά Ανελκά άνοιξε τον δρόμο με την μετακόμισή του στην Κίνα και δεν αποκλείεται και άλλοι γνωστοί παίκτες να τον ακολουθήσουν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian ο Ρίο Φέρντιναντ έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κίνας με εβδομαδιαίες απολαβές που φτάνουν τα 175.000 ευρώ μία πρόταση που ο ίδιος εξετάζει σοβαρά.
 Bonus εγγραφης!
Το συμβόλαιο του Άγγλου διεθνή αμυντικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει εκφράσει την επιθυμία να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο ίδιος ο Φέρντιναντ δεν έχει κρύψει την επιθυμία να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του και δεν αποκλείεται να πει το ναι και να κάνει το ταξίδι για την Κίνα.



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.