Στα γόνατα ο Μουρίνιο

Η αγωνία και η έκρηξη αδρεναλίνης έκανε τον Μουρίνιο να πέσει στα γόνατα στη διαδικασία των πέναλτι, όπου μάλλον προσευχόταν για τους παίκτες του.
Γονάτισε κυριολεκτικά από το άγχος ο Μουρίνιο και έπεσε στο γρασίδι για να παρακολουθήσει τις τελευταίες στιγμές του αγώνα, στην διαδικασία των πέναλτι. Μάλιστα, σε μία από τις εκτελέσεις δεν κοιτούσε καν προς το τέρμα και ο Πορτογάλος προπονητής προσπαθούσε να καταλάβει τι γινόταν από τις αντιδράσεις των φιλάθλων.
Μετά την επιτυχημένη εκτέλεση του Σβάισταϊγκερ που σήμανε και τον αποκλεισμό της ομάδας του ο Special One σηκώθηκε και αφού χαιρέτησε στα γρήγορα τον τεχνικός των Βαυαρών, Γιουπ Χάινκες, έφυγε «σφαίρα» για τα αποδυτήρια.
Έτσι, το όνειρό του να βρεθεί στον τελικό και να σηκώσει τρία Champions League με διαφορετικές ομάδες θα πρέπει να περιμένει... 



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.