Ή ο Μουρίνιο... ή αυτός!

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης όσο στον πάγκο της βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, απέκλεισε με δηλώσεις του ο Πέδρο Λεόν.
Ο 25χρονος μέσος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού απ' την «βασίλισσα» στην Χετάφε, στην οποία και ανήκε πριν το καλοκαίρι του 2010 τον πάρει η Ρεάλ. Με τον Πορτογάλο τεχνικό ωστόσο να μην τον υπολογίζει επέστρεψε και πάλι στην παλιά του ομάδα, υποστήριζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στους «μαδριλένους» όσο βρίσκεται εκεί ο «special one».
Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Στο συμβόλαιό μου με τη Χετάφε υπάρχει ένας όρος που λέει ότι η συμφωνία θα μπορούσε να επεκταθεί, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν έχω μιλήσει με κανέναν για αυτό. Από όσα διαβάζω στις εφημερίδες, φαίνεται ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Η κατάσταση δεν αλλάζει και έτσι θα μείνω εδώ».
Ενώ για την φετινή χρονιά της Λεβάντε είπε ότι: «Σίγουρα, αυτή ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ άσχημη τύχη. Μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, χρειάστηκε να περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε για να μπορέσω να είμαι σε κάποιον αγώνα της ομάδας. Ωστόσο, είμαι εδώ για να προσπαθήσω να βοηθήσω τη Χετάφε στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Πρέπει να έχουμε σκεφτόμαστε ότι αν κερδίσουμε τρία από αυτά, τότε θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.