Αισιοδοξία για Δώνη στο Περιστέρι

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Γιώργου Δώνη στον Πανιώνιο και θα ξεκαθαρίσει στη συζήτηση που θα έχει με τον Γιώργο Σπανό αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει τονίσει ότι προτεραιότητά του είναι να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού και μάλιστα έχει δώσει τα δικαιώματά του σε γραφείο μάνατζερ από την Ολλανδία. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα τότε ο Ατρόμητος θα έχει τον πρώτο λόγο.

Από την πλευρά της η διοίκηση των Περιστεριωτών είναι αισιόδοξη για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο Γιώργος Σπανός θέλει να γνωρίζει μέσα στο Μάιο ποιος θα είναι ο προπονητής της νέας σεζόν, αφού ο Ατρόμητος θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις.
gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.