Ό,τι χειρότερο για τον Σερ

 
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε συνολικά πέντε τέρματα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αποχαιρέτισε και το Europa League, με τον Σερ Άλεξ να εκφράζει την απογοήτευσή του.
Ο Φέργκιουσον παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο απέναντι στους Βάσκους που τον κέρδισαν για δεύτερη φορά (2-3, 2-1) απόψε και πέταξαν εκτός συνέχειας από το Europa League τους υποψήφιους πρωταθλητές Αγγλίας και τη φετινή σεζόν.
«Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε και να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο τους επιτρέψαμε να πετύχουν ένα πολύ εύκολο γκολ που απορώ γιατί το κάναμε αυτό. Στο δεύτερο δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά και ήρθε η ήττα», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:
«Ο αποκλεισμός δεν αποτελεί… ανακούφιση για τη διεκδίκηση του τίτλου στην Premier League. Είναι πολύ απογοητευτικό και ό,τι χειρότερο η έξοδος από το Champions και το Europa League». 



 100Ε bonus!
<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.