«Επίτηδες μπέρδεψε τον ΑΠΟΕΛ!»

 
Ο Ισπανός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο, τόνισε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο... επίτηδες μπέρδεψε την ομάδα του με την Ανόρθωση σε δηλώσεις που έκανε, προκειμένου να... εξυπηρετήσει το σχέδιό του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αναφερθεί στην απόδοση της κυπριακής ομάδας απέναντι στην Ίντερ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο που τότε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν ήταν ο ΑΠΟΕΛ, αλλά η Ανόρθωση!

«Το έκανε επίτηδες. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Ξέρω ότι ο Μουρίνιο γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ καθώς έχει πολλούς Πορτογάλους ενώ είχε και παλιά τον Νούνο Μοράις που παίζει στο ΑΠΟΕΛ στην ομάδα του», είπε με δηλώσεις του στην El Mundo Deportivo ο πρώην κίπερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Mou:

«Τον γνώρισα όταν ήμουν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα όταν ο Van Gaal ήταν προπονητής και ήταν μαζί του. Ξεκίνησε από χαμηλά και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει με τα ΜΜΕ αρκετά καλά. Ο Μουρίνιο έχει υπερβεί τα όρια παρόλο που το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση. Εγώ αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο ως ένα άθλημα και είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά όπως να βάλει το δάκτυλο στον Tito Vilanova».
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.