Χάρκοβο όπως Καζάν!


Τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός στο Χάρκοβο όπου αντιμετωπίζει την Μέταλιστ (20:00, ΑΝΤ1).
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ότι το παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους «ερυθρόλευκους», καθώς όπως και στη Μόσχα θα πρέπει πάλι να αντιμετωπίσει χαμηλές θερμοκρασίες. Ο Ισπανός προπονητής θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι. Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Α. Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ με τον Τοροσίδη δεξιά και τον Μαρκάνο αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μανιάτης και Ορμπάιθ, οι οποίοι θα έχουν πιο μπροστά τους Μιραλάς (αριστερά), Μακούν, και Φουστέρ (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μπάμποβιτς, Μοντέστο, Παπάζογλου, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Φέισα, Καζίμ, Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Φετφατζίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κάρολ, Πάντελιτς και Ντιόγκο.

Από την άλλη πλευρά και ο Μίρον Μάρκεβιτς θα παίξει με 4-2-3-1. Η ενδεκάδα της Μέταλιστ αποτελείται από τους Γκοριάνοφ, Τορσιγκλιέρι, Γκουέγιε, Βιγιάγκρα, Πσχενίτσνίκι, Τόρες, Ξαβιέ, Σόσα, Μπλάνκο, Τάισον και Κριστάλντο.

Την αποστολή των Ουκρανών συμπληρώνουν οι Ντισλιένκοβιτς, Εντμαρ, Φινίνιο, Βαλάγιεφ, Ομπράντοβιτς, Μάρλος, Ντέιβις και Μπερεζόφτσουκ.
 100% bonus στην πρώτη σας κατάθεση!



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.