Η πρόκληση του Φέργκιουσον


 
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται στην έδρα της Μπιλμπάο και ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον μίλησε για το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του στην Ισπανία για το Europa League.
Οι Αγγλοι είχαν ηττηθεί στην έδρα τους με 3-2 και οΣκωτσέζος τεχνικός της ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ στάθηκε στον δύσκολο καταρτισμό της ενδεκάδας του: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.H Μπιλμπάο έχει το πλεονέκτημα μετά τον πρώτο αγώνα. Για μας, το να τα καταφέρουμε αποτελεί μία πρόκληση. Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Ο Τζόουνςέμεινε στο Μάντσεστερ, ο Σμόλινγκ δεν είναι στο 100%, οπότε θ αγωνιστεί ο Ράφαελ δεξιά και οΦέρντιναντ με τον Έβανς στα σέντερ μπακ. Ίσως κάνουμε κάποιες αλλαγές στο κέντρο. Θέλουμε να κερδίσουμε και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε μία καλή εμφάνιση, πολύ καλύτερη από αυτή που πραγματοποιήσαμε στο ΟλντΤράφορντ. Διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι τη δυναμικότητα της Μπιλμπάο. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, που έχει όλο το μέλλον μπροστά της», είπε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον.


100Ε bonus!
<-------Κάντε Like αν σας άρεσε



gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.