Μέσι ο καλύτερος όλων!


Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίνεται στον Λιονέλ Μέσι, με τον Ρούνεϊ να είναι ένας από τους αστέρες του σήμερα και του χτες που παραδέχτηκαν πως ο «Λίο» είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.
Η κουβέντα για το φαινόμενο Λιονέλ Μέσι έχει πάρει «φωτιά» με τον Γουέιν Ρούνεϊ να παραδέχεται πως ο Αργεντινός «μάγος» είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, και να συμφωνεί μαζί του η μισή Πρέμιερ.
Συγκεκριμένα, ο άσος της Γιουνάιτεντ έγραψε: «Ο Μέσι για μένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών», με τους Γκράαμ Σούνες, Ρουντ Γκούλιντ καιΤέρι Βέναμπλς να συμφωνούν μαζί του τονίζοντας πως ακόμη είναι μόλις 24 ετών!
Μάλιστα, ο Γκάρι Λίνεκερ πρόσθεσε: «Παίζει ένα παιχνίδι που εμείς δεν γνωρίζουμε», αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι... είναι από άλλο πλανήτη.
Ένας από τους θρυλικούς άσους της Λίβερπουλ,Τέρι ΜακΝτέρμοντ «τιτίβισε»: «Αγωνίστηκα σε μία μεγάλη Ισπανική ομάδα στα τέλη του ΄70 και στις αρχές του ΄80 η οποία κυριάρχησε σε όλη την Ευρώπη, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτή η Μπαρτσελόνα θα μας έλιωνε».
Ο θαυμασμός για τον Μέσι όμως δεν σταματάει εδώ, με τον Ρίο Φέρντιναντ να προσθέτει: «Ο Μέσι δείχνει να βαριέται απόψε...», και ο Τζακ Γουίλσιρ να τοποθετείται: «Είναι απόλαυση να παρακολουθείς αυτόν τον τύπο».
Και... συνεχίζουμε με τον Μάικλ Όουεν να αποθεώνει τον Μέσι: «Ίσως να μην είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω παρακολουθήσει όλους τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν πιστεύω να έχει υπάρξει άλλος που να έχει παίξει το ποδόσφαιρο τόσο καλά όσο ο Μέσι».
Ο Στίβεν Πίεναρ συμφωνεί με τους προλαλήσαντες: «Η Μπάρτσα είναι από άλλο κόσμο. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου», και ο Νίκλας Μπέντνερ να ολοκληρώνει για την ώρα τους διθυράμβους γράφοντας: «Ο Μέσι είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός».


 100% bonus στην πρώτη σας κατάθεση!                                   



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.